back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γουλβς – Ολυμπιακός: Στις 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο Μολινό

Διαβάστε επίσης

Οριστική είναι πλέον η ημερομηνία και η ώρα του επαναληπτικού του Ολυμπιακού στο Μολινό με τη Γουλβς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου στις 22:00 το βράδυ.

Αφού πέρασε από χίλια κύματα τελικά επισημοποιήθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Γουλβς στο Μολινό, στον επαναληπτικό του 1-1 στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 22:00. Ένα ματς που καταλήγει τελικά στην έδρα της Γουλβς έπειτα από τις πιέσεις των μεγάλων συλλόγων για να γίνουν οι επαναληπτικοί στις έδρες τους. Και κυρίως της Μάντσεστερ Σίτι, που δε συζητούσε το ενδεχόμενο να δώσει σε ουδέτερο τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ρεάλ για το Champions League.

Κάπως έτσι η UEFA πήρε την απόφαση να στείλει τις ρεβάνς στις κανονικές έδρες, πριν μαζευτούν οι οχτώ του Champions League και οι οχτώ του Europa League σε μία χώρα για τα Final 8 των διοργανώσεων.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού έρχεται ακριβώς δέκα μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου που θα δώσει με την ΑΕΚ στις 26 Ιουλίου. Και τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των προημιτελικών του Europa League στη Γερμανία. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός φύγει με την πρόκριση από το Μολινό, θα πετάξει από το Γούλβερχάμπτον απευθείας για τη Γερμανία για να λάβει μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα