back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πανελλαδικές 2020:Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες

Διαβάστε επίσης

Αγωνία τέλος για τους χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2020.

Οι καταστάσεις στα Λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Άνοιξε στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας στην ιστοσελίδα (https://results.it.minedu.gov.gr) όπου όλοι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων μπορούν να δουν τις βαθμολογίες τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό  τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.   Οι βαθμολογίες αναρτώνται στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ όλης της χώρας μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από το Σάββατο 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 του μήνα όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (https://exams.it.minedu.gov.gr).

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Το υπουργείο προτείνει στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα