back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α.Ξανθός:Πλήττεται στον πυρήνα της η λειτουργία της δημοκρατικής τάξης.

Διαβάστε επίσης

«Τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στις 9 Ιουλίου, φαίνεται πως ήταν μια πρόβα τζενεράλε με πολιτικό σχεδιασμό για να δοθεί μήνυμα μηδενικής ανοχής. Πλήττεται στον πυρήνα της η λειτουργία της δημοκρατικής τάξης» επισήμανε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Λαυράνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Ανδρέας Ξανθός.

‘Έκανε λόγο για απρόκλητη χρήση προληπτικής βίας και χημικών- τονίζοντας πως «έτσι δόθηκε το σήμα για το πως θα αντιμετωπίζονται στο εξής οι μαζικές κοινωνικές διαμαρτυρίες από το επίσημο κράτος και την αστυνομία»

Για το ΚΙΝΑΛ και σε σχέση με την ψηφοφορία στη βουλή για το επίμαχο νομοσχέδιο ανέφερε: «Δεν μπορεί να άγεται και να φέρεται και σε κρίσιμες ψηφοφορίες να ταυτίζεται με την Δεξιά και μάλιστα την ακροδεξιά υποστήριξη που της δίνει η “Ελληνική λύση”

Αναφορικά με τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την είσοδο τουριστών στη χώρα, τόνισε πως πρόκειται για μια δύσκολη εξίσωση. «Επί του σχεδίου είναι στην σωστή κατεύθυνση, αλλά το θέμα είναι οι προϋποθέσεις εφαρμογής. Είναι ζήτημα εποπτείας και συντονισμού άρα είναι πλέον σε μεγάλο βαθμό πολιτική της ευθύνη»,ανέφερε ο κ. Ξανθός.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα