back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γουλβς: Ο Ανταμά Τραορέ έβγαλε ξανά τον ώμο του

Διαβάστε επίσης

Ο Ανταμά Τραορέ τραυματίστηκε για τέταρτη φορά φέτος στον ώμο του και στη Γουλβς περιμένουν με ανησυχία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Γουλβς για την κατάσταση της υγείας του Ανταμά Τραορέ. Ο επιθετικός των «λύκων», ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, υπέστη εξάρθρωση ώμου στη χθεσινή ήττα (1-0) της ομάδας του από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και άπαντες πλέον στον αγγλικό σύλλογο περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ώστε να ενημερωθούν για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά την τρέχουσα σεζόν που ο 24χρονος Ισπανός τραυματίζεται στο συγκεκριμένο σημείο. Επόμενο παιχνίδι της Γουλβς στην Premier League είναι αυτό στο «Μολινό» την Κυριακή με αντίπαλο την Έβερτον.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα του Τραορέ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που θέλουν να τον αποκτήσουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, μεταξύ άλλων η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, αλλά και η Γιουβέντους.

Βέβαια η Γουλβς δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της αν δεν έρθει μία προσφορά που να φτάνει περίπου τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα