back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή σύγκρουση στην Ολομέλεια της Βουλής, λίγο πριν από την διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις συγκεντρώσεις κατά του νομοσχεδίου.

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μέσω των εκπροσώπων τους κατήγγειλαν προβοκάτσια της αστυνομίας, προκειμένου να διαλυθεί βίαια η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ζητώντας την παραίτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Για προβοκατόρικο και οργανωμένο σχέδιο να διαλυθεί η διαδήλωση έκανε λόγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο συλλαλητήριο εργατικών σωματείων, συνδικάτων, οργανώσεων της Αριστεράς στο Σύνταγμα.

Ο Μιχάλης Χρυσοίδης πάντως κατήγγειλε ότι 1000 άτομα επιτέθηκαν εναντίον δυνάμεων της αστυνομίας και έριξαν 15 μολότοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 6 αστυνομικοί.

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”

Σε εγρήγορση η κυβέρνηση μετά τη σημαντική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού που σημειώθηκε κατά το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας.Σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ, από τα 50 νέα κρούσματα, τα 24 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου.Η πορεία υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας θα συζητηθεί αύριο, στις 12:30, σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο σχέδιο συμμετέχουν και στελέχη από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό των μικτών κλιμακίων, υπό τον επιχειρησιακό συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας, Πασκάλ Ντόναχιου, εξελέγη τελικά νέος πρόεδρος του Eurogroup, καθώς επικράτησε στη δεύτερη ψηφοφορία της Ισπανίδας Νάντια Καλβίνιο, η οποία θεωρείτο φαβορί.

Αύριο μετά τις 12 το μεσημέρι θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά λύκεια της χώρας.

Μεγάλος αριθμός αντικειμένων, όπως αυτοσχέδια μαχαίρια, ρόπαλα, κινητά τηλέφωνα και δεκάδες χάπια, εντοπίστηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε κελιά – θαλάμους.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου τελικού στο βόλεϊ. Οι πράσινοι νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη και με νίκη την Κυριακή στο Μαρούσι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια.

Και ο καιρός …
Aίθριος ο καιρός αύριο, στην Αττική. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 32 βαθμοί Κελσίου – 26 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα