back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σήμερα το Merch Of The Bands Bazaar στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει το αγαπημένο μουσικό Bazaar, σήμερα 8 Ιουλίου 2020, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, με σύνθημα «Στηρίξτε την εγχώρια μουσική σκηνή».

Merch Of The Bands Bazaar

Τ-shirts, καπέλα, φούτερ, βινύλια, Cd’s, poster, κονκάρδες και άλλα πολλά από αγαπημένα Rock συγκροτήματα και Hip-Ηop καλλιτέχνες θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στην κεντρική πλατεία της Τεχνόπολης, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 11.00 το βράδυ.

Οι διοργανωτές υποσχονται στο κοινό μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βόλτα, ψώνια, συναντήσεις με φίλους, συζητήσεις, φωτογραφίες με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, πολύ μουσική και αρκετές εκπλήξεις σε ένα ιδιαίτερο παζάρι ,που τείνει να γίνει θεσμός στους λάτρεις της Hip-Hop κουλτούρας και των φίλων της Rock σκηνής.

Με ασφάλεια

Ο αριθμός του κοινού στον χώρο της κεντρικής πλατείας της Τεχνόπολης θα είναι κάθε στιγμή συγκεκριμένος και περιορισμένος λόγω της νέας πραγματικότητας, στην οποία καλούμαστε όλοι μας να προσαρμοστούμε και να φερθούμε με υπευθυνότητα και έχοντας ως πρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια των επισκεπτών του Merch Of The Bands Bazaar.

Οι επισκέπτες καλούνται να κάνουν τα ψώνια τους  από όσα περίπτερα επιθυμούν, να συναντήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τους φίλους τους, χωρίς κατάχρηση χρόνου, σεβόμενοι όσους περιμένουν έξω από τον χώρο για να μπουν.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα