back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 08-07-2020

Διαβάστε επίσης

Δύο θρύλοι συναντιούνται στην πρώτη πρόταση για σήμερα. Η σαγηνευτική αλλόκοτη ταινία του 1990 «Singapore Sling» που χάρισε στο σκηνοθέτη Νίκο Νικολαΐδη διεθνή αναγνώριση, προβάλλεται στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Βοξ στα Εξάρχεια. Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival στις 23.30 παρουσία συντελεστών της ταινίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία εισόδου.

Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο στο Ρομάντσο!
Από σήμερα και για πέντε μέρες σε τρία διαφορετικά σημεία του χώρου με έξι μόνο θεατές τη φορά, ηθοποιοί θα διαβάσουν το δεύτερο κεφάλαιο από τον πρώτο τόμο του έργου του Προυστ και οι μουσικοί αυτοσχεδιάζουν πάνω στο ανάγνωσμα. Η σύλληψη και η επιμέλεια είναι της Αργυρώς Χιώτη- Συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Σίμος Κακάλας, η Αγγελική Παπούλια, και η Ιωάννα Πιατά. Εισιτήριο 10 ευρώ

Και κλείνουμε με πάθος και χορό..

Στην είσοδο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου πραγματοποιείται σήμερα υπαίθρια milonga στις 20:30, διεκδικώντας έναν άλλο τρόπο ύπαρξης στον δημόσιο χώρο του κέντρου της Αθήνας.

Σε αυτήν την βραδιά χορού είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να συναντηθούν και να χορέψουν είτε γνωρίζουν τάνγκο είτε επιθυμούν απλά να πειραματιστούν.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα