back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Δήμαρχος Αθηναίων για τους βανδαλισμούς: ” Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν- Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν»

Διαβάστε επίσης

Μέσω των λογαριασμών του στα social media έστειλε το μήνυμά του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχετικά με τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν άγνωστοι στις ζαρντινιέρες που έχουν τοποθετηθεί στον “Μεγάλο Περίπατο”.

“Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη “επαναστατική” πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν” ανέφερε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου. Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις


[su_slider source=”media: 237536,237537,237538,237539,237540,237541,237542″ width=”700″ height=”480″ title=”no”]

 

Υπενθυμίζεται ότι τα συνεργεία του Δήμου αποκατέστησαν σχεδόν αμέσως τις  ζαρντινιέρες που είχαν βανδαλισθεί από αγνώστους μπροστά από γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Οι βανδαλισμοί έγιναν αμέσως μετά το τέλος  της συγκέντρωσης και πορεία διαμαρτυρίας, μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αναρχικών και αντιφασιστικών συλλογικοτήτων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Οι διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο συγκεντρώθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή. Η πορεία εξελίχθηκε ομαλά,  όμως κάποιοι, άγνωστοι, βρήκαν την ευκαιρία να προκαλέσουν περιορισμένες βλάβες κυρίως γράφοντας συνθήματα .

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα