back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Ο Μαλακατές θα έχει συνάντηση με τον Αλαφούζο

Διαβάστε επίσης

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και ανάμεσα στα άλλα θα συζητηθεί και η πιθανότητα επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο.

Από το βράδυ της Τρίτης ο Τάκης Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., μετά τις εκλογές που έγιναν στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την Τρίτη. Εντός της ημέρας θα συσταθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. και στη συνέχεια η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει να λύνει προβλήματα.

Το πρώτο θέμα που θα την απασχολήσει είναι η εξεύρεση εσόδων. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να ζητήσει συνάντηση το Τάκης Μαλακατές με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα από τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι το ενδεχόμενο επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λεωφόρο.

Κάτι όμως που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες από την στιγμή που χρειάζονται αρκετά χρήματα για να μπορέσει το γήπεδο να γίνει εκ νέου λειτουργικό. Φυσικά, οι δύο άνδρες θα έχουν και άλλα θέματα να συζητήσουν σχετικά με τις σχέσεις των δύο πλευρών, αλλά και και για τις εξελίξεις στο γηπεδικό θέμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ο οποίος έχει μείνει πίσω. Το τμήμα που θα έχει προτεραιότητα είναι το βόλεϊ γυναικών το οποίο έχει μείνει χωρίς παίκτριες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα