back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την «αυτοκρατορία» του στο πόλο

Διαβάστε επίσης

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 11-9 της Βουλιαγμένης στο Λαιμό και κατέκτησε το ενδέκατο πρωτάθλημα στην ιστορία της και έβδομο συνεχόμενο.

Το γυναικείο πόλο παρέμεινε στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν σχετικά άνετα τη Βουλιαγμένη 11-9 στον Λαιμό στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και με 2-0 νίκες, μετά από αυτήν της Κυριακής στο «Πέτρος Καπαγέροφ», κατέκτησαν τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος και 11ο συνολικά, ισοφαρίζοντας τις αντιπάλους του.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 9-11: Για 7η σερί χρονιά πρωταθλητής ο ...

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πήρε το προβάδισμα στο πρώτο 8λεπτο, με τη Βουλιαγμένη να απαντάει και να ισοφαρίζει. Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός πήρε σημαντικό προβάδισμα (3-5), το οποίο έφτασε στο 5-9 στην τρίτη περίοδο.

Η ομάδα της Καμμένου έκανε τη δική της αντεπίθεση στο τελευταίο οκτάλεπτο, μειώνοντας στα δύο γκολ (7-9), αλλά τα κορίτσια του Παυλίδη αντέδρασαν σωστά και διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος (9-11).

Πόλο Ολυμπιακός γυναικών: Συνεχίζεται η «ερυθρόλευκη» αυτοκρατορία ...

Έτσι, η ομάδα του Πειραιά έφτασε τα έντεκα πρωταθλήματα στην ιστορία της, φτάνοντας τη Βουλιαγμένη στην πρώτη θέση. Μάλιστα, ο Χάρης Παυλίδης έφτασε τα 9 πρωταθλήματα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πόλο Ολυμπιακός γυναικών: Συνεχίζεται η «ερυθρόλευκη» αυτοκρατορία ...

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 2-4, 4-2

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Ρακιντζή 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Καϊάφα, Μουστακαρία, Λαβί

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σιούτη, Κρίστμας 1, Σταματοπούλου

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα