14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Και με ψηφιακή βιτρίνα η Δημοτική Αγορά Κυψέλης 

Διαβάστε επίσης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης online

Μια online Αγορά η Κypsel-e ετοιμάζεται να μπει στο cloud δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς επιχειρηματίες της Κυψέλης και άλλων γειτονιών του Αθηναϊκού κέντρου, να προωθήσουν τα προϊόντα τους και αναδεικνύοντας την τοπική επιχειρηματική παραγωγή.

Κυψέλ-e

Τα μέλη της ομάδας του Impact Hub Athens χαρτογραφούν το επιχειρηματικό κεφάλαιο της Αθήνας, δημιουργώντας μοναδικά gift bags με ποιοτικά προϊόντα, που δημιουργούνται με τις αξίες της επανάχρησης, της βιωσιμότητας και της ποιότητας. Η  υλοποίηση της Κυψέλ-e γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ChivasVenture.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη της τοπικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας μέσα από μία διαδικτυακή πλατφόρμα που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά τους μέσα στις νέες συνθήκες της αγοράς.

Η Κυψέλ-e ξεκινάει την online παρουσία της με τις υπάρχουσες κοινωνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Δημοτική Αγορά, αλλά ο στόχος είναι να να δημιουργήσει ένα δίκτυο για άλλες κοινωνικές επιχειρήσεις ή και τοπικές μικρο-επιχειρήσεις που μοιράζονται την ίδια ιδεολογική κατεύθυνση, δημιουργώντας έτσι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο Marketplace από responsible & local brands αλλά και μια νέα νοοτροπία για ηθική κατανάλωση.

Chivas

Από το 2014, το Chivas χρηματοδοτεί και καθοδηγεί επιχειρηματίες που έχουν ως αποστολή τους την επίλυση παγκόσμιων κοινωνικών ή περιβαλλοντικών προκλήσεων. Κάθε χρόνο, προσφέρουν χρηματοδότηση $1 εκατ. καθώς και καθοδήγηση από παγκόσμιους experts.

«Μείνετε συντονισμένοι επί της οθόνης και ανακαλύψτε την ψηφιακή απόχρωση της κοινωνικής Αγοράς», καλούν οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα