back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Που θα πάμε σήμερα; 06-07-2020

Διαβάστε επίσης

Εφτασε η εποχή για ανοιχτά θέατρα και κωμωδίες. Το καυστικό, μαύρο χιούμορ του Αρκά, διασκευάζεται θεατρικά και παρουσιάζεται απόψε στις 9 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας. Η Σοφία Βογιατζάκη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, και ο Γιώργος Γιαννόπουλος ερμηνεύουν τους χάρτινους ήρωες του Αρκά που αντιμετωπίζουν με κυνισμό το θάνατο, την οικογένεια και την ελευθερία στις αντίστοιχες ιστορίες “Ζωή Μετά”, “Χαμηλές Πτήσεις” και “Ισοβίτης”. Γενική είσοδος 15 ευρώ – προπώληση στο viva.gr και ticketservices.gr

Η απογευματινή βολτα στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να καταλήξει στο
θερινό σινεμά Θησείον στην Αποστόλου Παύλου, για ταινία και σπιτική βυσσινάδα με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη. Προβάλεται η ταινία Chinatown του Roman Polanski σε ψηφιακή επανέκδοση με πρωταγωνιστές τον Jack Nicholson και τη Faye Dunaway. Ώρες προβολών 20:55 & 23:15. Σήμερα Δευτέρα το εισιτηριο κοστιζει 6 ευρω.

Και κλείνουμε με μια έκθεση…

Η επιστροφή στην κανονικότητα και η πρωτόγνωρη περίοδος της καραντίνας αποτυπώνονται στην φωτογραφική έκθεση «Παρόντες» που φιλοξενείται στην περίμετρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για 43 έργα που κατέγραψαν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, με ιστορίες ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του covid 19. Μπορείτε να γνωρίστε τους «Παρόντες» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα parontes.imedd.org.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα