back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ουρές και ταλαιπωρία για δεκάδες πολίτες στον ΕΦΚΑ Καλλιθέας και στο ΚΕΠ της πλ. Βικτωρίας

Διαβάστε επίσης

Συνωστισμός και ένταση επικρατεί από το πρωί έξω από το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Καλλιθέα, με τον χρόνο αναμονής να ξεπερνά τα 45 λεπτά. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν φορούν μάσκες προστασίας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Η ουρά φτάνει μέχρι το τέλος του τετραγώνου στο οποίο βρίσκεται η υπηρεσία, με αποτέλεσμα υπάλληλος του ΕΦΚΑ να βγεί και να μοιράσει χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας, για εκείνους που δεν έχουν κλείσει ραντεβού.

Αντίστοιχη εικόνα παρατηρείται και στο ΚΕΠ της πλατείας Βικτωρίας, με τον χρόνο αναμονής να φτάνει τη μια ώρα σύμφωνα με μαρτυρίες του κόσμου που κατέγραψε ο Αθήνα 9.84. Η ουρά φτάνει από το υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους μέχρι την γωνία της πλατείας Βικτωρίας. Σύμφωνα με τους πολίτες που περιμένουν να εξυπηρετηθούν η σημερινή εικόνα αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στο συγκεκριμένο ΚΕΠ και αυτό γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας (Gov. gr) μπορούν να λάβουν τα πιστοποιητικά που θέλουν.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα