back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ομάδα Αιγαίου: Οι φύλακες άγγελοι με τα φουσκωτά σκάφη

Διαβάστε επίσης

Τα Κουφονήσια απέκτησαν ράμπα για άτομα με αναπηρία σε παραλία, προσφορά της ομάδας Αιγαίου

Μια από τις πρόσφατες δράσεις της Ομάδας Αιγαίου είναι η εγκατάσταση ράμπας ΑμεΑ, με τη συμβολή των χορηγών της, στην κεντρική παραλία Κουφονησίου Αμμος. Η ειδική ράμπα (seatrac) θα επιτρέψει στα άτομα με αναπηρία που ζουν ή επισκέπτονται το Κουφονήσι να μπορούν να χαρούν το μπάνιο τους στη θάλασσα έτσι όπως ακριβώς συμβαίνει με όλους μας.

«Είμαστε εκεί για όλους, για όσους μπορούν και όσους προσπαθούν αλλιώς»

Παράλληλα δημιουργήθηκε ένα συγκινητικό και όμορφο βίντεο προβολής της κινητής ράμπας ΑΜΕΑ με πρόσβαση στη θάλασσα, με την ευγενική προσφορά του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.

Ελευθερία και αυτονομία στην θάλασσα, δικαίωμα όλων μας

Η θάλασσα…Το Αιγαίο….Πάνω στα νερά του ταξιδεύουμε…. Πολλάχρόνια… με το βλέμμα στραμμένο στα νησιά μας, στις μικρές στεριές που σκορπίζονται, βότσαλα του Θεού, για να μη χάνουμε ποτέ το δρόμο…Είμαστε εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όσα μπορέσαμε και σε όσα προσπαθήσαμε νααγγίξουμε…Είμαστε όλοι εκεί, με το λίγο ή το πολύ…Είμαστε εκεί για όλους, όσους μπορούν και όσους προσπαθούν αλλιώς, με τον τρόπο αυτό της ψυχής που δεν έχει ψηλότερο…Η ψυχή σημαδεύει κορυφή όταν το σώμαδυσκολεύεται… Και το γιορτάζει… Το γιορτάζει με όνειρο… όνειρο θαλασσινό…Μια ομάδα, μια ιδέα , ένας σκοπός! Μια προσφοράστο Κουφονήσι… H Oμάδα Αιγαίου με την αμέριστη βοήθειατων χορηγών της και του Αντώνης Τσαπατάκης / Antonis Tsapatakis Paralympic Champion έδειξε πως πράγματα που φάνταζαν αδύνατα πλέον είναι εφικτά με την συμβολήόλων μας …Ευχαριστούμε την Soon Agency για τη δημιουργία του βίντεο

Gepostet von Ομάδα Αιγαίου – Omada Aigaiou am Sonntag, 5. Juli 2020

Η Ομάδα Αιγαίου

Η Ομάδα Αιγαίου είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, λειτουργεί αμιγώς εθελοντικά, εδώ και 25 χρόνια  μέσα από την αυτοδιάθεση των μελών και φίλων της και το πνεύμα συλλογικότητας που την διέπει. Οι δραστηριότητές της διακρίνονται σε αποστολές ανθρωπιστικού, κοινωνικού, περιβαλλοντικού και πολιτιστικού χαρακτήρα στα νησιά του Αιγαίου και σε άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις γύρω από τους σκοπούς της Ομάδας.Ομάδα Αιγαίου:

Το έργο της στα νησιά, χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες:

  •  Υγεία: Γιατροί
  • Παιδεία: Καλύπτουν ανάγκες που έχουν τα σχολεία, από βιβλία μέχρι πίνακες
  • Υποδομές: Γήπεδα, αφαλάτωση, ανακύκλωση, seatrac
  • Πολιτισμός: Παραστάσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις για διάφορα επίκαιρα ζητήματα.

Όλες οι προσφορές γίνονται από χορηγίες.

Ομάδα Αιγαίου

Ο καθιερωμένος διάπλους 2020

Η Ομάδα Αιγαίου θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο της, διάπλου από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Θα επισκεφθεί τα ακόλουθα νησιά: Φούρνους, Θύμαινα, Αγαθονήσι, Πάτμο, Λειψούς, Αρκιούς, Ίο, Αμοργό, Δονούσα, Σίκινο, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσι.

 

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα