back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στο CAS-Σε δεκαπέντε ημέρες η απόφαση

Διαβάστε επίσης

Δέκα ώρες κράτησε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στο CAS. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο η απόφαση.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στο CAS με τον Ολυμπιακό να ζητά βαρύτερη ποινή και την εφαρμογή του νόμου που άλλαξε μετά την απόφαση από την Κυβέρνηση για να σωθούν από τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθη, και τον δικέφαλο του βορρά να επιδιώκει να αλλάξει την καταδικαστική – τελεσίδικη σε ελληνικά δικαστήρια- απόφαση.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης κράτησε δέκα ώρες, απόδειξη της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος που βρέθηκε στην Ελβετία για την εκδίκαση τοποθετήθηκε αναφέροντας σχετικά:

«Τελείωσε μια επίπονη διαδικασία στο μέρος που εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα τελειώσει η υπόθεση καταγγελίας του Ολυμπιακού. Καταθέσαμε για πρώτη φορά σε δικαστήριο όλα τα επιχειρήματα τόσο για την ουσία της καταγγελίας, όσο και γιατί η γνωμάτευση της ΕΕΑ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι δεσμευτική.

Απέναντί μας για ακόμη μια φορά είχαμε την ξεκάθαρη στρατηγική του Ολυμπιακού να υπερασπιστεί την απόλυτη αυθεντία της ΕΕΑ, της Μαρούπα, του Αρκούδη, του Φαραντούρη και του -διορισμένου από τον κουμπάρο του κ. Αυγενάκη- Τζουλάκη. Καμία άλλη προσπάθεια να αποδείξουν σε μια κανονική διαδικασία την ισχύ της καταγγελίας τους για πολυιδιοκτησία.

Φεύγουμε ικανοποιημένοι ότι καταθέσαμε σε βάθος τα επιχειρήματά μας. Παρότι είναι δύσκολο για τους ξένους διαιτητές να προλάβουν να αντιληφθούν τις δαιδαλώδεις πολυνομίες και αντιφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, ευελπιστούμε ότι τους βοηθήσαμε να το επιτύχουν, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που προσβλητικά σχεδόν επέμεινε πως η δική τους άποψη είναι λιγότερο βαρύνουσα από της ΕΕΑ. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε μια δίκαιη απόφαση ως την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα