back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Καραγκούνης στον Αθήνα 9.84: «Οποιες βελτιώσεις μπορούν να γίνουν, θα γίνουν»

Διαβάστε επίσης

06-07-2020

Στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Γιάννη Λαυράνο. Σημείωσε ότι με αυτό καταργούνται διατάξεις της χούντας, ενώ δεν απέκλεισε βελτιώσεις.

Οπως είπε «είναι σημαντικό ότι η κυβέρνηση -επιτέλους- έφερε το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου μετά από 45 χρόνια, ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις ειδικά για τις δικονομικές εγγυήσεις, όπως ζητά το ΚΙΝΑΛ.»

Ειδικότερα για τις τροποιήσεις, σημείωσε πως θα συζητηθούν έως την Ολομέλεια της Βουλής αν όχι στη σημερινή δεύτερη ανάγνωση.«Δεν είμαστε απέναντι σε αυτό- όποιες βελτιώσεις μπορούν να γίνουν θα γίνουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Καραγκούνης.

Αναφορικά με τις ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί σχετικά με τις συγκεντρώσεις και τις πορείες, ο κ Καραγκούνης  επεσήμανε ότι «το Προεδρικό Διάταγμα θα εξειδικεύει αναλυτικά τις πράξεις, ώστε κατά βάση,  ο οργανωτής θα απαλλάσσεται της όποιας ευθύνης.»

σ.σ. Το νομοσχέδιο προγραμματίζεται να εισαχθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 8 Ιουλίου και να τεθεί προς ψήφιση την Πέμπτη 9 του μηνός. Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου αναμένεται να ζητήσει το ΚΚΕ.

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα