back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λαμία – Ξάνθη 0-0: Ούτε με παίκτη παραπάνω μπόρεσαν οι Ακρίτες

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ευκαιρία για να πάρει βαθμολογική…ανάσα στη μάχη της παραμονής έχασε η Ξάνθη που παρότι έμεινε με παίκτη περισσότερο στο γήπεδο για πάνω από μια ώρα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Λαμία.

Η Ξάνθη μετά από ένα κακό παιχνίδι στο οποίο, έπαιζε από το 29’ με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βλαχομήτρου, δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε απέναντι στη Λαμία, μένοντας στο 0-0.

Λίγες οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλά σουτ με τον Ντε Αμορίμ και μια κεφαλιά του Λισγάρα που πέρασε έξω. Η Λαμία δεν ρίσκαρε καθόλου και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, για να μείνει φυσιολογικά το 0-0.

Με τον πόντο αυτό η Ξάνθη διατηρήθηκε στο +1 από τον Πανιώνιο, αφού έχει 23 πόντους, έναντι 22 των «κυανέρυθρων».

Λαμία: Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89’ Πλιάτσικας), Σάλιακας (58’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (82’ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Βλαχομήτρος

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (77’ Σόσα), Κασάδο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (63’ Ντουρίτσκοβιτς), Κοβάτσεβιτς (46’ Γκαργκαλατζίδης), Τερκί (88’ Φασίδης), Μουλέν, Φόσε (63’ Κάστρο)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα