back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΕΛ – Πανιώνιος 0-0: Όρθιος με δέκα παίκτες ο “Ιστορικός”

Διαβάστε επίσης

Ο Πανιώνιος αν και από το 31′ έπαιζε με δέκα παίκτες, στάθηκε όρθιος στη Λάρισα και πήρε πολύτιμο βαθμό με αντίπαλο την ΑΕΛ, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Πανιώνιος αν και έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντομίνγκες), στάθηκε όρθιος στη Λάρισα και πήρε το βαθμό με αντίπαλο την ΑΕΛ (0-0).

Την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς αλλά ο Πανιώνιος γρήγορα ισορρόπησε και πήγε τον αγώνα στα μέτρα του.

Βέβαια στο 31′ ήρθε η “αυστηρή” αποβολή του Ντομίνγκες με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άλλαξαν οι ισορροπίες αν και στην επόμενη φάση θα μπορούσε ο Πανιώνιος να ανοίξει το σκορ με τον Λυμπεράκη αλλά έσωσε ο Μπέρτος.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της είχε δοκάρι με τον Παπάζογλου (39′) αλλά και πάλι δεν βρήκε το γκολ ο έμπειρος φορ. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, πίεσε, είχε καλές στιγμές για να σκοράρει αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη με έναν βαθμό “χρυσάφι”.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79′ Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46′ Ηλιάδης), Βινίσιους (58′ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης (34′ Ευαγγέλου), Μαξίμοβιτς (81′ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61′ Άρσε), Τσιλούλης

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα