back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, σταμάτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Μετά από 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον καλύτερο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Έχασε πέναλτι ο Βαλμπουενά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Ένα χαμένο πέναλτι του Βαλμπουενά, που προκάλεσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Παναθηναϊκού μία χαμένη κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο, άλλο ένα χαμένο πλασέ του Ελ Αραμπί ήταν οι μόνες ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Ψυχωμένοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που έχασαν με τη σειρά τους κάποιες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη εκείνη του Μακέντα στο 11’, αλλά θα έχουν να λένε ότι με την καλοστημένη άμυνα δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να βγάλει το πρόσωπο που έβγαλε στη μετά καραντίνα εποχή. Το τελικό 0-0 έρχεται μετά από δέκα σερί νικηφόρους αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τελευταία ισοπαλία ήταν κατά διαβολική σύμπτωση στο ίδιο γήπεδο με την ΑΕΚ και το ίδιο αποτέλεσμα (0-0) στις 26 Ιανουαρίου.

Ο Βαλμπουενά για δεύτερο σερί ματς έχασε πέναλτι (με τον ΟΦΗ πλάσαρε ψηλά αριστερά και με τον Παναθηναϊκό στη δεξιά γωνία του Διούδη, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι στο 45’+5’), αλλά και το «τριφύλλι» είχε τη μεγάλη ευκαιρία του 11’ με τον Μακέντα. Ως σκορ είναι άδικο για την εικόνα των δύο ομάδων (δικαιούνται από ένα γκολ), αλλά ως αποτέλεσμα (ισοπαλία) ήταν ίσως το πιο δίκαιο για να οδηγηθούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια με το 0-0.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Σκόρερ: –

Κίτρινες κάρτες: 21’ Μπα, 26’ Θεοχάρης, 43’ Φορτούνης, 45’+5’ Δώνης (προπονητής), 58’ Χασάν, 67’ Ελ Αραμπί, 76’ Κουρμπέλης, 80’ Κολοβός, 92’ Σισέ.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (57’ Καμπετσής), Ανουάρ, Μπουζούκης (75’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (67’ Κολοβός), Μακέντα (75’ Περέα).

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα (46’ Σισέ), Γκασπάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (46’ Χασάν), Καμαρά, Βαλμπουενά (65’ Μασούρας), Φορτούνης (65’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα