back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21.00

Διαβάστε επίσης

Εννέα  νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσια Υγείας. Από αυτά, 7 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των υγειονομικών ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Στο κλείσιμο των συνόρων με την Σερβία, από τις έξι αύριο το πρωί, και έως τις 15 Ιουλίου, προχωρά η κυβέρνηση, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊου στην γειτονική χώρα

‘’Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα, που κάνει εκτεταμένους δειγματολειπτικούς ελέγχους covid-19 στα σύνορα, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία τόσο των τουριστών, όσο και του τοπικού πληθυσμού’’ είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στους Financial Time

Στο κόκκινο η πολιτική ζωή της χώρας, με αιχμή τη δόρατος την ένορκη παραδοχή του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ότι με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως Υπουργού Νίκου Παππά, έλαβε από λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό, ποσό τριών εκατομμυρίων ευρώ, ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016”

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζήτησε η ΝΔ. Με ανακοίνωσή της ερωτά εάν ‘’όντως τα τρία εκατομμύρια της λιβανέζικης εταιρείας κατευθύνθηκαν δια του κ Καλογρίτσα στην εφημερίδα Documento και τον εκδότη της, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος -όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση – από εργαζόμενος έγινε ιδιοκτήτης της εφημερίδας’’

Σε ‘’φθηνούς και στημένους αντιπερασπισμούς της ΝΔ εξαιτίας της καταρρέουσας οικονομίας’’ αποδίδει τα δημοσίευματα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για ‘’αλληλοκαρφώματα που αποδεικνύουν τη βαθιά σήψη του αστικού πολιτικού συστήματος΄΄ κάνει λόγο το ΚΚΕ.

Μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι που επελέγησαν ως δικαιούχοι του προγράμματος της β φάσης της “επιστρεπτέας προκαταβολής” προκειμένου να λάβουν χαμηλότοκα κρατικά δάνεια 5ετούς διάρκειας, θα πρέπει να υποβάλλουν έως τις 15 Ιουλίου αίτηση αποδοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή “MyBusinessSupport” στο taxisnet . Η εκταμίευση των δανείων θα γίνει έως στα τέλη Ιουλίου..

Στο επιβατικό κοινό, σε πλήρη λειτουργία παραδίνονται την Τρίτη, οι τρεις νέοι σταθμοί στη γραμμή 3 του μετρό. Πρόκειται για τους σταθμούς σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Αγία Βαρβάρα.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Σποράδες, Χαλκιδική, Έβρο, Θάσο, Σαμοθράκη, Λέσβο & Λήμνο σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου που εκδίδει η πολιτική προστασία.

Έως τα μεσάνυχτα, το Meet Market θα υποδέχεται τους φίλους του, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.. Με χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, εκλεκτές λιχουδιές και καλή μουσική.

Στην αθλητική επικαιρότητα τώρα.. Τον λόγο έχει ο αθλητικός μας συντάκτης, Στέφανος Λεμονίδης

Και στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Άρης – ΑΕΚ. Στις 21.30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Καιρός…

Στην Αττική αύριο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και , τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21ναν έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα