back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Την εγκατάσταση μεγάλου μοριακού αναλυτή για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από την Κρήτη.

“Δείξαμε μέσα στην κρίση ότι σταθμίζουμε πρώτα και πάνω από όλα την αξία της ανθρώπινης ζωής και στηρίζουμε τους υγειονομικούς μας”, τόνισε ο κ. Κικίλιας. Στο μεταξύ 25 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το Σάββατο, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Έντονη αντιπαράθεση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ το οποίο, αποκαλύπτει ένορκη κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως Υπουργού Νίκου Παππά, έλαβε από λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό, ποσό τριών εκατομμυρίων ευρώ, ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016”. Εξηγήσεις από τον Τσίπρα ζητά η ΝΔ. Παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά το ΚΙΝΑΛ.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση αποδοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή “MyBusinessSupport” στο taxisnet οι περίπου 100.000 επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι που επελέγησαν ως δικαιούχοι του προγράμματος της β φάσης της “επιστρεπτέας προκαταβολής” προκειμένου να λάβουν χαμηλότοκα κρατικά δάνεια 5ετούς διάρκειας συνολικού ύψους 1 δις ευρώ. Η εκταμίευση των δανείων με την πίστωσή τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει έως στα τέλη Ιουλίου..

Σε εμπορική λειτουργία θα τεθούν από την ερχόμενη Τρίτη οι τρεις νέοι σταθμοί του μετρό, σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Αγία Βαρβάρα ενώ παραδίδονται αύριο σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Διαδηλωτές στη Βαλτιμόρη, γκρέμισαν χθες βράδυ άγαλμα του εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου, το έσυραν στο λιμάνι της πόλης και το πέταξαν στο νερό την ώρα που ήταν σε εξέλιξη θέαμα με πυροτεχνήματα για την 4η Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Baltimore Sun.

Και σήμερα από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, το Meet Market θα υποδέχεται τους φίλους του, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι. Με χειροποίητα ρούχα , και αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, εκλεκτές λιχουδιές και καλή μουσική.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Με δυο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Στις επτά και τέταρτο παίζουν Άρης – ΑΕΚ και στις εννέα και μισή Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια του νομού μετά το μεσημέρι σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα