back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δ. Τζανακόπουλος: “Υπάρχει πολιτικό σχέδιο που υλοποιείται με κεντρική εντολή για την υπονόμευση του ΣΥΡΙΖΑ”

Διαβάστε επίσης

Φωτιά έρχονται να βάλουν, στο ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα, οι καταγγελίες Καλογρίτσα για τα όσα έγιναν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Στο θέμα αναφέρθηκε,μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Βασίλη Πάϊκο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για ένα “έργο συστηματικής-συστημικής επίθεσης από τα Μίντια με στόχο να διαβρωθεί η πολιτική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ.
Βλέπω να παίζει πρώτη είδηση μια δήλωση την οποία έκανε ένας επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια μιας δίκης στην οποία υπερασπίζονταν τον εαυτό του με τον τρόπο που θεωρούσε εκείνος ότι έπρεπε να τον υπερασπιστεί. Αυτό λοιπόν παίζει πρώτη είδηση σε δεκάδες site, υπάρχει λοιπόν πολιτικό σχέδιο που υλοποιείται με κεντρική εντολή και καθοδήγηση για την υπονόμευση του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά”.

Για novartis
“Η συμφωνία μεταξύ του Αμερικάνικου Δημοσίου και της Νοβάρτις δεν αποτελεί ποινική δίκη. Η Νοβάρτις για να μην προχωρήσει η έρευνα και για να μην υποστεί τις συνέπειες, συμφωνεί με το Αμερικανικό Δημόσιο να πληρώσει ένα χρηματικό ποσό”.

Για προανακριτική:
“Η προανακριτική επιτροπή έχει αποφασίσει την παραπομπή πριν την πρώτη της συνεδρίαση. Είναι πολιτική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κάνει το χατίρι του Αντώνη Σαμαρά, να παίξει ένα πολιτικό παιχνίδι υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγήσει την κατάσταση σε άσκηση ποινικής δίωξης”.

Για δικαστικό Συμβούλιο:
“Δεν βλέπω περιγραφή ποινικού αδικήματος- νομίζω ότι αυτή η υπόθεση θα καταρρεύσει και τυπικά εφόσον τα ζητήματα κριθούν με αυστηρά νομικό τρόπο”.

Για Ελληνικό
“Περνάμε στα όρια του γκροτέσκου με αυτά που κάνει η κυβέρνηση. ‘Έχουμε 9 κατεδαφίσεις, δεν έχουμε τον επενδυτή ο οποίος εκκινεί τις κατεδαφίσεις για να συνεχίσει μετά τα έργα κατασκευής, αλλά έχουμε μια φιέστα την οποία οργάνωσε η κυβέρνηση για να δείξει ότι μπήκαν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό
Η Σύμβαση δεν έχει υπογραφεί, οι μετοχές δεν έχουν αλλάξει χέρια και υπάρχουν ακόμη πολλές διαδικασίες για να ολοκληρωθεί και η κυβέρνηση έβαλε 4 μπουλντόζες για να δείξει ότι δήθεν εκκινεί μια επένδυση στο πλαίσιο μιας μαζικής επιχείρησης προπαγάνδας”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα