back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15.00

Διαβάστε επίσης

Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί αυστηρούς όρους, που να παραπέμπουν σε μνημόνια, προκειμένου να αντλήσει χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ξεκαθαρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση αποδοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή “MyBusinessSupport” στο taxisnet οι περίπου 100.000 επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενοι που επελέγησαν ως δικαιούχοι του προγράμματος της β φάσης της “επιστρεπτέας προκαταβολής” προκειμένου να λάβουν χαμηλότοκα κρατικά δάνεια 5ετούς διάρκειας συνολικού ύψους 1 δις ευρώ. Η εκταμίευση των δανείων με την πίστωσή τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει έως στα τέλη Ιουλίου..

Να απαντήσει για το αν ήξερε όσα συνέβαιναν καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ο γνωστός επιχειρηματίας σε ένορκη κατάθεση του ισχυρίζεται ότι με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως Υπουργού Νίκου Παππά, έλαβε από λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό, ποσό τριών εκατομμυρίων ευρώ, ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016”. Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό για τα όσα γίνονταν επί διακυβέρνησής του.

“Υπάρχει πολιτικό σχέδιο που υλοποιείται με κεντρική εντολή και καθοδήγηση για την υπονόμευση του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε εμπορική λειτουργία θα τεθούν από την ερχόμενη Τρίτη οι τρεις νέοι σταθμοί του μετρό, σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Αγία Βαρβάρα.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για αύριο σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Σποράδες, Χαλκιδική, Έβρο, Θάσο, Σαμοθράκη, Λέσβο & Λήμνο σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου που εκδίδει η πολιτική προστασία.

Μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης και καθαρισμού δρόμων και πεζοδρομίων πραγματοποιήθηκε σήμερα, από τον Δήμο Αθηναίων, στην περιοχή του Μεταξουργείου στην 3η Δημοτική Κοινότητα . “Ο τρόπος που καθαρίζει η Αθήνα έχει αλλάξει” αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Και σήμερα από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, το Meet Market θα υποδέχεται τους φίλους του, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.. Με χειροποίητα ρούχα , και αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, εκλεκτές λιχουδιές και καλή μουσική.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Με δυο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Στις επτά και τέταρτο παίζουν Άρης – ΑΕΚ και στις εννέα και μισή Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Και ο καιρός…

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια του νομού τις επόμενες ώρες στην Αττική. Θερμοκρασία έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα