back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΝΔ: ” Ο κ. Τσίπρας πρέπει να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον Καλογρίτσα”

Διαβάστε επίσης

Για ‘’σοκαριστικές καταθέσεις που παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας’’ κάνει λόγο η ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το οποίο αποκαλύπτει καταθέσεις ενώπιον δικαστηρίου, του επιχειρηματία, Χρήστου Καλογρίτσα. ‘’Ξέραμε για τα βοσκοτόπια. Τώρα έρχονται στο φως και ιστορίες με εικονικές συμβάσεις, πολιτικές εντολές και εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια, με στόχο τη δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Σημειώνει ότι και σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε εκείνη τον Σάμπυ Μιωνή, πρωταγωνιστής είναι, ο Νίκος Παππάς και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει εάν ο πιο στενός συνεργάτης του δρούσε αυτόνομα ή σε πλήρη συνεννόηση μαζί του.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις», αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζει δε ότι «ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν». «Τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι», σχολιάζει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα