back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22.00

Διαβάστε επίσης

Νέα ένταση στην πολιτική ζωή της χώρας, πυροδότησε δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ το οποίο, αποκαλύπτει ένορκη κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα , στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ‘’με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως Υπουργού Νίκου Παππά, έλαβε από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC, ποσό τριών εκατομυρρίων ευρώ, ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το το 2016”.

Για ‘’σοκαριστικές καταθέσεις που παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας, με στόχο τη δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης’’ κάνει λόγο η ΝΔ.

“Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την σε βάθος δικαστική διεύρυνση της υπόθεσης και θεσμικές απαντήσεις για την πιθανή εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα, ζητά το κίνημα αλλαγής, καθώς όπως αναφέρει: ‘’Δεν μπορεί να παραμείνουν αιωρούμενα θέματα που ρίχνουν και άλλο δηλητήριο στον δημόσιο βίο’’.

8 από 25 νέα κρούσματα κορωνοϊου που ανακοινώθηκαν σήμερα, εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των συνοριακών υγειονομικών ελέγχων. Δύο ακόμη τουρίστες ζήτησαν οι ίδιοι να υποβληθούν σε μοριακό test, ενώ ακόμη ένας αφού ελέγχθηκε, επέστρεψε στην χώρα του.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα – την κύρια πύλη εισόδου τουριστών στη χώρα – θα βρίσκεται μέχρι και αύριο ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας

Εως τις 19 Ιουλίου, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊο στις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

====

50 ασυνόδευτα παιδιά θα μετεγκατασταθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία και την Φιλανδία. Η Λισαβόνα έχει δεσμευτεί ότι θα υποδεχθεί συνολικά 500 ανήλικους μετανάστες, ενώ το Ελσίνκι έχει δηλώσει ότι θα δεχθεί 100 ασυνόδευτα παιδιά καθώς και 30 ενήλικες μετανάστες, στο πλαίσιο της επανένωσης οικογενειών.

Ξεκινά φέτος του πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων “Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα». Κάτοικοι και δημότες μπορούν να «υιοθετήσουν» ένα νεόφυτο δέντρο ή να καταθέτουν τις προτάσεις για τη δημιουργία και διατήρηση του πρασίνου, οι οποίες στη συνέχεια θα υλοποιούνται με τη βοήθεια του δήμου.

Διήμερο Meet Market ξανά, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, με χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, και αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, εκλεκτές λιχουδιές και καλή μουσική. Σήμερα και αύριο από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Έως τις 11 και μισή το βράδυ το summer street food festival, στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης , με δημοφιλείς σεφ, καντίνες με πρωτότυπα μενού και cocktails, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Και ο καιρός…

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια του νομού μετά το μεσημέρι αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα