back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20.00

Διαβάστε επίσης

Κανέναν θάνατο αλλά 25 νέα κρούσματα κορωνοϊου, ανακοίνωσε σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Από αυτά, 8 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των συνοριακών υγειονομικών ελέγχων, 2 τουρίστες προσήλθαν αυτοβούλως και ένας αφού ελέγχθηκε, επέστρεψε στην χώρα του.

Σήμερα και αύριο, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας θα βρίσκεται στο τελωνείο του Προμαχώνα, από το οποίο διέρχεται το σύνολο σχεδόν του ‘’γενικού’’ τουρισμού από τα βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι πρώτοι τουρίστες βλέπουν με θετικό μάτι τα μέτρα, παρόλο που υπάρχει μια σχετική ταλαιπωρία, δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Έκκληση στους τουρίστες να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, απηύθυνε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στο μεταξύ, έως τις 19 Ιουλίου, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

==

Νέα ένταση στην πολιτική ζωή της χώρας, πυροδότησε δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που αποκαλύπτει ένορκη κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα , στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ‘’με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως Υπουργού Νίκου Παππά, έλαβε από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC, ποσό τριών εκατομυρρίων ευρώ, ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το το 2016”.

Για ‘’σοκαριστικές καταθέσεις που παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας, με στόχο τη δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης’’ κάνει λόγο η ΝΔ. Το κυβερνών κόμμα, σημειώνει ότι και σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε εκείνη με τον Σάμπυ Μιωνή, πρωταγωνιστής είναι, ο Νίκος Παππάς ενώ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει εάν ο πιο στενός συνεργάτης του, δρούσε αυτόνομα ή σε πλήρη συνεννόηση μαζί του.

“Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινά φέτος του πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων “Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα». Κάτοικοι και δημότες μπορούν να «υιοθετήσουν» ένα νεόφυτο δέντρο ή να καταθέτουν τις προτάσεις για τη δημιουργία και διατήρηση του πρασίνου, οι οποίες στη συνέχεια θα υλοποιούνται με τη βοήθεια του δήμου. ‘’Αλλάζουμε νοοτροπία, η καθημερινότητα της πόλης, συνδιαμορφώνεται πλέον με τη συνδρομή και των πολιτών’’ είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Α984, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, Σάκης Κολλάτος.

Δυναμική επανεμφάνιση κάνει το Meet Market στην Τεχνόπολη, συνεχίζοντας όλο το Σαββατοκύριακο την λειτουργία του. Έως τις 12 τα μεσάνυχτα, τους επισκέπτες περιμένουν χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές και μουσική.

Το καλοκαιρινό street food festival επέστρεψε στην Δημοτικής Αγορά της Κυψέλης. Έως τις 11 και μισή το βράδυ, με δημοφιλείς σεφ, καντίνες με πρωτότυπα μενού και cocktails και πολύ μουσική.

Στην αθλητική επικαιρότητα τώρα με τον συνάδελφο Στέφανο Λεμονίδη..

και την 6η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λίγκα, στις 9 και μισή παίζουν ΟΦΗ – ΠΑΟΚ.

Για την 5η αγωνιστική των Play Out, σε λίγα λεπτά: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος.

Και ο καιρός…

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια του νομού μετά το μεσημέρι αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα