back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πειραιάς: Επιχείρηση εξωραϊσμού της πλατείας Καραϊσκάκη

Διαβάστε επίσης

Επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Καραϊσκάκη, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δίπλα στο λιμάνι, πραγματοποίησαν συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.

Οι εργασίες αφορούσαν καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου της πλατείας και βάψιμο στα παρτέρια και τους φανοστάτες. Επίσης Δημοτικοί Αστυνομικοί απομάκρυναν άτομα που είχαν καταλάβει παρανόμως σημεία της πλατείας.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε, πως οι εργασίες καθαρισμού εντάσσονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων σε σημεία που επιβαρύνονται από τη λειτουργία του λιμανιού και επεσήμανε πως οι επιχειρήσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Κλείνοντας ανέφερε: «Καθημερινά συνομιλούμε με δημότες, καταγράφουμε αιτήματα και προσπαθούμε να κάνουμε τις γειτονιές σε όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες πιο όμορφες και καθαρές. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας, δήλωσε ότι η πλατεία Καραϊσκάκη είναι μια περιοχή, που λόγω καλοκαιριού, δέχεται πάρα πολλούς επισκέπτες, επειδή δίπλα ακριβώς υπάρχουν αφίξεις και αναχωρήσεις καραβιών και αφετηρίες λεωφορείων, ενώ ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, η Ακτή Ποσειδώνος, διέρχεται μπροστά από την πλατεία.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα