back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Αλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορoνοϊό- Ανησυχία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Διαβάστε επίσης

Τρεις ακόμη παίκτες του NBA βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό. Eίναι παίκτες των Νιου Ορλεανς Πέλικανς, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τα κρούσματα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα ονόματα των παικτών.

Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε νέα τεστ τις επόμενες δύο ημέρες. Τα κρούσματα κορωνοϊού στο NBA συνεχίζουν να αυξάνονται, ένα μόλις μήνα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ηδη έχει γίνει γνωστό πως αρκετά μέλη των Ντένβερ Νάγκετς έχουν βρεθεί θετικά, με τον σύλλογο να αποφασίζει να κλείσει τις προπονητικές του εγκαταστάσεις.

Από τα 35 άτομα που θα ταξίδευαν στο Ορλάντο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τρεις παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Γιόκιτς, ο προπονητής και ένα ακόμη μέλος της ομάδας βρέθηκαν θετικοί, με τις εγκαταστάσεις να κλείνουν από το προσεχές Σάββατο.

Την ίδια ώρα, ο κομισσάριος της Λίγκας, Ανταμ Σίλβερ, βλέποντας την αύξηση των κρουσμάτων στις ομάδες, αλλά και στην πολιτεία της Φλόριντα όπου θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, δεν απέκλεισε εκ νέου διακοπή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα