back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το ηχητικό Μιωνή-Παππά

Διαβάστε επίσης

Νέο γύρο αντιπαράθεσης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η διαβίβαση στη Βουλή ιδιώτη πραγματογνώμονα για τη συνομιλία Μιωνή- Παππά. Για πλήρη δικαίωση των ισχυρισμών του Νίκου Παππά κάνουν λόγο «κύκλοι» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Προανακριτική, ενώ κύκλοι του πρώην υπουργού δηλώνουν ότι το «ακατάληπτο» σημείο στο οποίο κάποιοι φέρονται να βγάζουν πολλα λεφτά «δείχνει» Μιωνή και όχι Παπαγγελόπουλο.

Άμεση ήταν η απάντηση κύκλων της προανακριτικής από πλευράς της ΝΔ που αναφέρουν «Ο κ. Παππάς συνεχίζει να ψεύδεται. Το ίδιο έκανε και ενώπιον της Επιτροπής κατά τη διάρκεια της εξέτασης του. Αν θεωρεί ότι ο ολοκληρωμένος διάλογος του με τον κ. Μιωνή λειτουργεί υπέρ του, τότε γιατί όταν ρωτήθηκε στην Επιτροπή απαντούσε ψευδώς «όχι» και δεν έλεγε αυτά που μας λέει σήμερα;

Και συνεχίζουν ότι το ακατάληπτο τμήμα της συνομιλίας του πρώην υπουργού με τον κ. Μιωνή τον διαψεύδει κατηγορηματικά και επιβεβαιώνει τα όσα ο τελευταίος ισχυρίζεται περί ύπαρξης “μαγαζιού” που λειτουργούσε στο Μαξίμου επί Τσίπρα και “παραμάγαζου” Παπαγγελόπουλου που, με βάση τα λεγόμενα του κ. Παππά, έβγαζε “πολλά λεφτά”.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα