back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φ.Γεννηματά:H πολιτική ζωή του τόπου δηλητηριάζεται από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρακράτος

Διαβάστε επίσης

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε εκ νέου η πρόεδρος του ΚΙΝΑ, Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει πλήρως την πολιτική ευθύνη για όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις παραδικαστικές ενέργειες κορυφαίων υπουργών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, που συνιστούν, όπως είπε, «προσπάθεια να ελεγχθούν το κράτος και η δικαιοσύνη για να πλουτίζουν, να πιέζουν και να εκβιάζουν». Πρόσθεσε ότι ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis και οι επίσημες ανακοινώσεις των αμερικανικών αρχών πιστοποίησαν με τρόπο επίσημο και αδιάψευστο τη σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική ζωή του τόπου, τόνισε, η Φώφη Γεννηματά, δητηριάζεται από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρακράτος, το μαγαζί και τα παραμάγαζα που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη βαθιά δεξιά. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την προοδευτική παράταξη, τις αρχές και τις αξίες της, δεν χωρούν στη Δημοκρατία, είναι θύλακες παρακράτους»

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
“Κάνει όμως λάθος η ΝΔ αν θεωρεί ότι θα μείνει ανενόχλητη να προωθεί τη συντηρητική της ατζέντα σε βάρος των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης, των αδύναμων”

Σε οτι αφορά τα ελληνοτουρκικά, τάχθηκε υπέρ του διαλόγου με την Τουρκία , ο οποίος όμως -όπως είπε-θα έχει σαφές και διαφανές πλαίσιο κι όχι το περίστροφο στο τραπέζι. Τέλος, επέμεινε στη πρότασή της για τη σύγκληση Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα