back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανοίγει τα σύνορά της από αύριο, με την ανακοίνωση της λίστας που περιλαμβάνει 14 ασφαλείς τρίτες χώρες, συν την Κίνα, η οποία θα συμπεριληφθεί, εφόσον ανοίξει και εκείνη τα σύνορά της για τους επισκέπτες από την Ευρώπη. Εκτός λίστας Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Βραζιλία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία.

Μήνυμα δυναμικής επανεκκίνησης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας από την Κω, με την υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και του γερμανικού ταξιδιωτικού ομίλου διεθνούς εμβέλειας TUI. Στόχος η έλευση του 50% των τριών εκατομμυρίων επισκεπτών που είχε φέρει πέρυσι ο διεθνής ταξιδιωτικός όμιλος.

“Θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη τουριστική περίοδος, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, συμπληρώνοντας ότι “η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει πρόσθετες παρεμβάσεις για τη στήριξη του κόσμου της εργασίας”.

Παρατείνεται έως τις 30 Νοεμβρίου η καταβολή των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία έληγε σήμερα.

20 νέα κρούσματα του κορονοϊού και ένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.409 και των θανόντων σε 192.

Σε δύσκολους καιρούς, με την συνεχόμενη αβεβαιότητα του κορονοϊού και τις οικονομικές δυσχέρειες που αυτή φέρνει, κυβέρνηση, Δήμος Αθηναίων και Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό σχέδιο δράσης με στόχο την αναμόρφωση και την τόνωση της AGORA ATHENS, της αγοράς στην Πλάκα και το Μοναστηράκι.

ΔΙΕΘΝΕΣ

Πολύ ανήσυχος για την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ δήλωσε ο κορυφαίος επιδημιολόγος της αμερικανικής κυβέρνησης Άντονι Φάουτσι ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας. “Πηγαίνουμε προς τη λάθος κατεύθυνση”, πρoειδοποίησε, τονίζοντας ότι δεν θα τον εξέπληττε εάν ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνονταν στις 100.000 την ημέρα.

ΚΑΙΡΟΣ

Ολοκληρώνουμε με την πρόγνωση του αυριανού καιρού. Αίθριος αναμένεται και αύριο και με υψηλές θερμοκρασίες, με τη μέγιστη να φτάνει τους 37 βαθμούς Κελσίου. 33 βαθμοί, αυτή την ώρα, η θερμοκρασία, εδώ, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα