back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη καταδίκασαν Ηλιόπουλος, Γερουλάνος και Σοφιανός

Διαβάστε επίσης

Καταδίκασαν την χθεσινή επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός, κατά την τοποθέτησή τους, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκφράζουμε την καταδίκη μας για τη χθεσινή επίθεση του δεχτήκατε. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, αντιθέσεις όμως ο διάλογος δεν μπορεί να γίνεται με τέτοιους τρόπους. Εκφράζουμε την ειλικρινή αλληλεγγύη μας, υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος από την Ανοιχτή Πόλη.

Καταδικάζουμε τα χθεσινά γεγονότα . Με καφέδες και προπηλακισμούς δεν κάνεις πολιτική. Τέτοιες μορφές βίας δεν θα τις ανεχτούμε ποτέ. Είναι συμπεριφορές ανθρώπων που φοβούνται τον διάλογο, τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αθήνα Είσαι Εσύ Παύλος Γερουλάνος.

ΚαταγγέλΛουμε το στημένο επεισόδιο σε βάρος του δημάρχου όμως αυτό το επεισόδιο μαζί με την επικοινωνιακή καταιγίδα που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τον Μεγάλο Περίπατο δηλαδή τη μεγάλη ταλαιπωρία και των Αθηναίων και του χώρου των επαγγελματιών της περιοχής, δεν μπορεί να κρύψει μία δύσκολη καθημερινότητα για την οποία έχει ευθύνη ο Δήμος, σημείωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα