back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κ. Ζαχαριάδης: Παραδεχόμαστε λάθη, αδυναμίες και αστοχίες

Διαβάστε επίσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ -τόσο για τις πολιτικές όσο και για τις οικονομικές πολιτικές- έχει δημοσιεύσει ένα σαφές κείμενο απολογισμού στο οποίο παραδεχόμαστε λάθη, αδυναμίες και αστοχίες, παρόλο που εμείς που βγάλαμε την χώρα από τα μνημόνια, τόνισε στο σταθμό της πόλης και στην Αλεξάνδρα Βουδούρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Αναφερόμενος στην κεντρική επιτροπή είπε ότι «πήραμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί ήδη από την επομένη των εκλογών μια γραμμή που θέλει να τον οδηγήσει σε μια πολιτική ωρίμανση, σε πολιτικό μετασχηματισμό, σε διεύρυνση, ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε την πλειοψηφία ως προοδευτική δύναμη με την απλή αναλογική».

Για το ζήτημα της καταγραφής ο κ. Ζαχαριάδης τόνσιε : «ισχύει αυτό που έχει δηλώσει ο κ. Παππάς και το θέμα θεωρείται λήξαν». Για την εξωτερική πολιτική, τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει αντιπολίτευση, θα είμαστε εγγυητές ώστε να υπάρχει συναινετικό κλίμα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «στον επιχειρηματικό κλάδο βλέπουμε πως υπάρχει καθολική κατάρρευση της οικονομίας», Γιαυτό όπως είπε «η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα για να στηρίξει την οικονομία, ωστόσο δεν το κάνει και διαχειρίζεται επικοινωνιακά την κρίση.  Αυτό φέρνει οδυνηρές οικονομικές συνέπειες οι οποίες θα κορυφωθούν από το φθινόπωρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα