back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: «Διάλογος – συναίνεση – συνεργασία για τον Μεγάλο Περίπατο»

Διαβάστε επίσης

Το πολιτικό μήνυμα «διάλογος – συναίνεση – συνεργασία » έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις σε ότι αφορά το μέλλον του Μεγάλου Περιπάτου.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μπακογιάννης αφού τόνισε ότι «εμείς δεν κάνουμε διάλογο για τον διάλογο» υπογράμμισε ότι τώρα ξεκινά νέα διαβούλευση για τον Μεγάλο Περίπατο καθώς ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, Β. Όλγας και Ηρόδου Αττικού. Η διαβούλευση αυτή θα γίνει μέσα από την ειδική διαπαραταξιακή Επιτροπή που συστάθηκε για αυτό τον σκοπό και αναφερόμενος στις δημοτικές παρατάξεις ότι δεν είναι δυνατόν άλλα να συζητούμε στην διαπαραταξιακή και άλλα να υποστηρίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης ανακοίνωσε ότι η νέα προγραμματισμένη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής Επιτροπής είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη και αυτή την εβδομάδα έχουν κληθεί ο Σύλλογος Συγκοινωνιολόγων και η Επιτροπή Χωρικού Σχεδίου προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τον Μεγάλο Περίπατο. Πρόσθεσε δε ότι ο δήμος δεν λειτουργεί αυταρχικά και μέσα από τον διάλογο που κάνει για τον Μεγάλο Περίπατο ήδη έχει κάνει βελτιωτικές κινήσεις μετά από τις υποδείξεις πολιτών και φορέων.

Τέλος, ο κ. Μπακογιάννης αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη διαπαραταξιακή Επιτροπή είναι προγραμματισμένο να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα για τον Μεγάλο Περίπατο, επισημαίνοντας ότι η μεγάλη καινοτομία που έχει το έργο του «Μεγάλου Περιπάτου» είναι η «διαβούλευση να περνάει στην πράξη» όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα