back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Βίτσας: “Αν κάποιοι θέλουν να βουτηχτούν στην λάσπη, τους λέω πως εμείς δεν θα ακολουθήσουμε”.

Διαβάστε επίσης

Στο κεντρικό μαγκαζίνο του Αθήνα 9.84 και την Κατερίνα Παπαβασιλείου μίλησε ο Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας

‘Όπως σημείωσε ο κ Βίτσας υπάρχουν δύο ανοιχτά σκάνδαλα. Της “novartis” και σε ποια μέσα  ενημέρωσης κατέληξαν τα 20 εκ ευρώ. 
Στο σκάνδαλο της “novartis” εμπλέκονται γιατροί, στελέχη της εταιρίας, του δημοσίου και  πολιτικοί, τόνισε ο κ Βίτσας για να προσθέσει πως “υπάρχει τουλάχιστον παράλειψη καθήκοντος σε πολιτικό επίπεδο από την τότε πολιτική ηγεσία”. 

“Δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες παράνομες πρακτικές  και η πολιτική ηγεσία να μην το έχει πάρει χαμπάρι. Και μόνο από αυτό προκύπτουν πολιτικές ευθύνες”.

Για το ζήτημα της καταγραφής: “από τη στιγμή που ο κ Παππάς απάντησε και μάλιστα με ουσιαστικό και αυτοκριτικό τρόπο, για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν”.

Δημοσκόπηση μετά τις αποκαλύψεις: “Δεν με προβληματίζουν τα αποτελέσματα. Αυτό που με προβληματίζει είναι το πως θα θωρακίσουμε όλο και περισσότερο την Δημοκρατία και τη διαφάνεια στη χώρα μας.
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς δημιουργεί μια μετατόπιση από τα κύρια ζητήματα που θα πρέπει να συζητάμε.
Αν κάποιοι θέλουν να βουτηχτούν στην λάσπη, τους λέω πως εμείς δεν θα ακολουθήσουμε”.

Για εθνικά θέματα:
“Βεβαίως και με ανησυχεί, όχι μόνο η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και το ότι ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Ανατολική Μεσόγειο”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα