back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Ζωντανός” ο Πανιώνιος, 2-1 την Ξάνθη

Διαβάστε επίσης

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την προέλασή του στα πλέι άουτ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε έναν ακόμη “τελικό”, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ξάνθη (2-1) και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμός με τον Παναιτωλικό που παίζει αύριο Δευτέρα στην έδρα του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, πήρε το προβάδισμα μετά το τραγικό λάθος του Λισγάρα στο πρώτο ημίχρονο (30′) και στην επανάληψη με τον Τσιλούλη (66′) έκανε και το 2-0. Η Ξάνθη φάνηκε μόνο στα τελευταία λεπτά και αφού μείωσε στο σκορ με πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (Φοσέ), λίγο έλειψε στο φινάλε να… κλέψει και το βαθμό.

Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣΣ

Σκόρερ: 30′ Μαξίμοβιτς, 66′ Τσιλούλης – 90’+3′ Φοσέ (πέναλτι)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Κόρμπος, Καρασαλίδης, Τσιλούλης, Σταυρόπουλος, Μουλέν, Λυμπεράκης, Γκαργκαλατζίδης

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (79′ Μαξίμοβιτς), Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου (56′ Άρσε), Τσιλούλης (87′ Δούμτσιος)

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (55′ Σόσα), Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Καμαρά (46′ Μουλέν), Ντε Αμορίμ, Ντουρίτσκοβιτς (46′ Στάρτζεον), Μπαριέντος (62′ Γκαργκαλατζίδης), Κάστρο (78′ Φοσέ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα