back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Εφη Αχτσιόγλου:”Η κυβέρνηση επιμένει να συγκαλύπτει το σκάνδαλο της Novartis”

Διαβάστε επίσης

“Η κυβέρνηση επιμένει να συγκαλύπτει το σκάνδαλο της Novartis, δείχνει μια απίστευτη εμμονή σε αυτό”, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Βασίλη Πάικο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

“Παρότι το πόρισμα μιλάει σαφέστατα για αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε σε κρατικούς αξιωματούχους, η ελληνική κυβέρνηση έχει στήσει την προανακριτική επιτροπή για σκευωρία και όχι για το σκάνδαλο”

“Ακόμα και τώρα,τόνισε η κ Αχτσιόγλου, “προσπαθεί να συγκαλύψει πίσω από παιχνίδια με τις λέξεις μία τέτοια περίπτωση διασπάθισης δημόσιου χρήματος”

Επεσήμανε ακόμα, ότι “η χώρα έχει υποστεί πάρα πολύ μεγάλο δημοσιονομικό πλήγμα λόγω αυτής της υπόθεσης και πρέπει οπωσδήποτε η κυβέρνηση να ζητήσει αποζημίωση από τη novartis”.

Τέλος ανέφερε πως “η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει έναν τεράστιο αντιπερισπασμό” με το ζήτημα της συνομιλίας του κ. Παππά, ο οποίος όμως “έχει δώσει πολύ καθαρές εξηγήσεις γιατί έγινε η συνομιλία, τι ακριβώς επιδίωκε με αυτή και ανέλαβε την ευθύνη για τυχόν αστοχίες, κυρίως φραστικές, σε αυτή τη συνομιλία”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα