back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

SNFestival RetroFuture: Οι Low στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Διαβάστε επίσης

Το Summer Nostos Festival RetroFuture μας καλεί να κάνουμε rewind έναν χρόνο πριν, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, όταν οι Low χάρισαν στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δωδέκατου και καλύτερου- σύμφωνα με τους κριτικούς- άλμπουμ τους, Double Negative.

Με 27 χρόνια στο ενεργητικό τους, οι Low από τη Μινεσότα αποτελούν ένα είδος θεσμού για την indie rock παγκοσμίως, εκπροσωπώντας επάξια τη slow tempo rock. Τα ιδρυτικά της μέλη, Alan Sparhawk και Mimi Parker, μαζί με τον Steve Garrington δεν σταματούν να πειραματίζονται εξερευνώντας έναν ηχητικό μινιμαλισμό που αναδεικνύει την αρμονία των φωνών. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Guardian, όλα τους τα άλμπουμ διακρίνονται τόσο για το μουσικό τους βάθος, όσο και για την εσωτερικότητα των στίχων τους.

Με μια καριέρα να μετράει σχεδόν τρεις δεκαετίες, χιλιάδες ζωντανές εμφανίσεις και 12 άλμπουμ, η πλέον mainstream στιγμή τους ήταν όταν ηχογράφησαν το Just like Christmas το 1999. Η διασκευή τους για τον Μικρό Τυμπανιστή έγινε, μέσω της τηλεοπτικής διαφήμισης της Gap, ένα από τα από τα πιο εμβληματικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως, κρατώντας τους ζωντανούς επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Συνδεθείτε online με το Summer Nostos Festival RetroFuture για μια ατμοσφαιρική μουσική εμπειρία από τους Low και γοητευτείτε από την αλληλεπίδραση των φωνών τους και την έντονη πνευματικότητα τους!

Low
[2019 Rewind]
25 Ιουνίου, 2020, 21:00 – 22:00, Online

Το πρόγραμμα του SummerNostosFestivalRetroFuture προβάλλεται στο www.SNFestival.org/live, στις σελίδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στα socialmedia (@SNF), και στην δωρεάν mobile εφαρμογή του SNFestival (διαθέσιμη σε AppleStore & GooglePlay).

Μάθετε περισσότερα στο www.snfestival.org

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα