back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ουρές χωρίς προφυλάξεις

Διαβάστε επίσης

Εικόνες συνωστισμού επικρατούν από το πρωί στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών στην Ομόνοια, αλλά και στα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ της Αγίου Κωνσταντίνου (Ομόνοια) και της Καλλιθέας.

Οι πολίτες που έχουν προσέλθει σ’ αυτά, έχουν σχηματίσει ουρές, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις για τον κορονοϊό και χωρίς να φορούν προστατευτική μάσκα.
Ο λόγος που έχει δημιουργηθεί η ουρά στην Α ΔΟΥ όπως καταγράψαμε οφείλεται στο ότι κάποιες υποθέσεις δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά και επίσης γιατί κάποιοι από τους πολίτες δεν έχουν ενημερωθεί για την δυνατότητα ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης της υπόθεσης τους.

Οι ουρές στα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ οφείλονται κυρίως σε άτομα που προσέρχονται για να υποβάλλουν τα χαρτιά τους για σύνταξη ή για να πάρουν πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για το συνταξιοδοτικό τους.

Να σημειώσουμε πάντως ότι σε πολλά υποκαταστήματα εφοριών ή ΕΦΚΑ παρατηρείται αυτή η εικόνα εδώ και μέρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να έχουν επιφορτιστεί με μεγάλο όγκο δουλειάς και να μην προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουμε το κοινό. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, ο ίδιος κόσμος, πηγαίνει δύο και τρεις φορές καθώς, λόγω παρέλευσης της ώρας, δεν προλαβαίνει να εξυπηρετηθεί.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα