back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανελλαδικές: Τα θέματα σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Διαβάστε επίσης

Με την Ιστορία και την Πληροφορική συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς του ομίλου φροντιστηρίων Διακρότημα με το οποίο και φέτος συνεργάζεται ο Αθήνα 9.84, τα θέματα της Ιστορίας ήταν «καλά, διατυπωμένα με σαφήνεια, ωστόσο με υπό-εκπροσώπηση του κεφαλαίου του σχολικού εγχειριδίου που αφορούσε το προσφυγικό-μεταναστευτικό». Χωρίς ασάφειες και δυσκολίες ήταν επίσης τα θέματα της Πληροφορικής και ένας σωστά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα αντιμετώπιζε προβλήματα.

Την Πέμπτη οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων εξετάζονται στα μαθήματα ειδικότητας «Ηλεκτροτεχνία 2», «Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ», «Υγιεινή» και «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης».
Οι συμμαθητές τους, των Γενικών Λυκείων, ολοκληρώνουν την Παρασκευή τις εξετάσεις των βασικών μαθημάτων με τη Χημεία και την Οικονομία. Από την 1η έως τις 13 Ιουλίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων. Προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερου του Ιουλίου αναμένονται οι βαθμολογίες, θα ακολουθήσει η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ θα ανακοινωθούν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Ισίδωρος Ρούσσος

them_Plhrof_op_NEO_200624 them_Ist_op_NEO_200624

them_Plhrof_op_NEO_200624
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα