back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Αθήνα 9.84: «Πως κάποιος που είχε τόσα σοβαρά στοιχεία δεν τα πήγε σε έναν εισαγγελέα;»

Διαβάστε επίσης

Πολιτική αναταραχή προκαλεί το ηχητικό της συνομιλίας Νίκου Παππά- Σάμπυ Μιωνή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

“Η ΝΔ χρησιμοποιεί αυτό το ζήτημα ως επικοινωνιακό αντιπερισπασμό για να συγκαλύψει τις αθλιότητες της μη δημοσίευση της λίστας Πέτσα,” τόνισε μιλώντας στον Αθήνα 984 και στον Γιάννη Λαυράνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

‘Έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί φαίνεται μέσα στην πανδημία κάποιοι αποφάσισαν να μοιράσουν χρήματα του Ελληνικού λαού σε ΜΜΕ τα οποία δεν είχαν περιεχόμενο είτε ήταν κλειστά. Εμείς ζητάμε να έρθουν όλα στο φώς, να σταματήσουν οι επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί, καθαρός ουρανός δεν φοβάται”.

Πρόσθεσε πως η τροπή που έχει πάρει το ζήτημα της προανακριτικής έχει φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση της ΝΔ και προσπαθούν τώρα με αντιπερισπασμούς να έχουν μια ανακατωσούρα. “Μένει να διαπιστωθεί αν είναι έτσι ή αν είναι μια προκλητική κατασκευή για να στρέψει την συζήτηση αλλού. Αντί να συζητάμε την λίστα Πέτσα συζητάμε τις παράνομες ηχογραφήσεις του κύριου Μιωνή που είχε 4 χρόνια στο συρτάρι”.

Διερωτήθηκε μάλιστα: “πως κάποιος που είχε τόσα σοβαρά στοιχεία δεν τα πήγε σε έναν εισαγγελέα και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με αυτό τον τρόπο”.

Τέλος ο κ Ζαχαριάδης υπενθύμισε πως “περίπου 5 μήνες πριν στο κοινοβούλιο ο κύριος Βαρουφάκης είχε προσκομίσει τις ηχογραφήσεις από τα Γιούρογκρουπ – τότε δεν είχαν γίνει δεκτά- και σωστά δεν είχαν γίνει- ως προϊόν παράνομης καταγραφής συνομιλιών.
Δεν καταλαβαίνω πως το ένα είναι παράνομο και το άλλο δεν είναι”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα