back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ν. Καραθανασόπουλος: «Πετάει λάσπη ο ένας στον άλλον – Είναι συνυπεύθυνοι»

Διαβάστε επίσης

Για συγκάλυψη ευθυνών κατηγόρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση στην υπόθεση της προανακριτικής για τη Novartis.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου τόνισε πως η μήτρα του προβλήματος βρίσκεται στις ιδιαίτερες σχέσεις πολιτικών και επιχειρηματικών προσώπων: «πετάει λάσπη ο ένας στον άλλον ενώ είναι και οι δύο συνυπεύθυνοι. Συγκαλύπτουν ευθύνες για σκάνδαλα ενώ ο λαός υφίσταται τις συνέπειες των μνημονίων και της καπιταλιστικής κρίσης».

Ο κ. Καραθανασόπουλος εκτίμησε πως δεν πρόκειται να προκύψει κάτι από την προανακριτική όπως δεν προέκυψε και από προηγούμενες Επιτροπές: «Μένουν λόγια του αέρα. Δεν μπήκαμε ποτέ στην ουσία των θεμάτων αλλά μείναμε στην συγκάλυψη σκανδάλων».

Αναφερόμενος στην τελευταία Τουρκική προκλητικότητα ο κ. Καραθανασόπουλος επέρριψε ευθύνες σε ΕΕ και ΝΑΤΟ αφού – όπως είπε – παίζουν τον ρόλο πόντιου Πιλάτου καταλήγοντας στο «ας τα βρουν μεταξύ τους» ενισχύοντας έτσι την Τουρκική επιθετικότητα.

Τέλος, ο κ. Καραθανασόπουλος εξέφρασε την αντίθεση του σε ενδεχόμενη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών αφού όπως είπε είναι γνωστές έτσι κι αλλιώς οι θέσεις των κομμάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα