back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Διονύσης Σαββόπουλος live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Διαβάστε επίσης

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται το Σάββατο 20 Ιουνίου, στις 21.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο της διαδικτυακής σειράς συναυλιών #snfccAtHome: music.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ζωντανά από τον Θόλο, την εγκατάσταση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, θα παρουσιάσει διαδικτυακά μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για μια από τις λίγες φορές που το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον κορυφαίο δημιουργό μόνο του επί σκηνής, με τη συνοδεία της κιθάρας του.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, με μελωδίες που αναμειγνύουν εθνικούς, βαλκανικούς και ροκ ήχους. Τραγούδια της ψυχής, της χαράς, της νοσταλγίας και της ελπίδας. Κι όλα αυτά, με έναν τρόπο ζεστό, άμεσο και εγκάρδιο, δηλαδή «Σαββοπουλικό».

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, της Νατάσσας Μποφίλιου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Σαβίνας Γιαννάτου και άλλων.

Η σειρά #snfccAtHome: music, όπως και όλο το ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά προγραμματισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στη σελίδα, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC τo Σάββατο 20/06 στις 21.00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα