back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Athens is back

Διαβάστε επίσης

O Δήμος Αθηναίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία «Athens is Back».

“Πρόκειται για την αρχή ενός μεγάλου σχεδιασμού για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την αγορά της Αθήνας ζωντανή και ταυτόχρονα να γίνει ένα σύγχρονο ποιοτικό προϊόν που θα έχει αντίκτυπο και στους Έλληνες αλλά και στους επισκέπτες της της πόλης,” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Παπαγεωργίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αθηνών,
Σταύρος Καφούνης.

“Είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που μπαίνουν πολλές εμπορικές επιχειρήσεις και καταχωρούν τα στοιχεία τους, παρουσιάζονται μέσα από την πλατφόρμα και παράλληλα ανακοινώνουν την οποιαδήποτε προσφορά θέλουν στο καταναλωτικό κοινό”

Στο Athens is back, πρόσθεσε ο κ Καφούνης, εκτός από καταναλωτικές επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρηθούν επιχειρήσεις όλων των κλάδων, όπως εστίας και υπηρεσιών.

‘Οσον αφορά στην κίνηση της αγοράς στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Καφούνης εμφανίστηκε απογοητευμένος.
” Όποιος περπατήσει στο ιστορικό κέντρο βλέπει ότι είναι ουσιαστικά μία “νεκρή” πόλη καθώς λείπουν τα εκατομμύρια των τουριστών.
“Πρέπει να πάρουμε κάποιες θαρραλέες αποφάσεις για να ενισχύσουμε συγκεκριμένα κομμάτια της οικονομίας,” είπε ο κ. Καφούνης, προβλέποντας πως “το εξάμηνο που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολο”.
Μέσα σε αυτό, τόνισε, “πρέπει να μοιραστούμε τη ζημία όλοι.
Αν γίνει αυτό τότε μπορούμε να μπούμε σε μία πολύ θετική χρονιά, προϋπόθεση, οι αποφάσεις σήμερα”

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα