back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ Μαξίμου καταφεύγει σε χυδαίους συμψηφισμούς

Διαβάστε επίσης

Με υπαινιγμούς πως ο ανασχηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε συγκάλυψη των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς ενδέχεται να μετακινηθεί από το πόστο του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της χρηματοδότησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για την πανδημία.

Με σημερινή ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως συνεχίζει να κρύβει την λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ, παρά την ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντί απαντήσεων για τα ανύπαρκτα Μέσα, υπεκφεύγει με διαρροές χυδαίων συμψηφισμών για το τι έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις, για να κερδίσει χρόνο και να μαγειρέψει τα νούμερα. Του θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε ώστε οι διαφημιστικές δαπάνες, ακόμα και των τραπεζών, να δημοσιεύονται προκειμένου να υπάρχει πλήρης διαφάνεια» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση «είναι ζήτημα αυτονόητης λογοδοσίας και Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης να δώσει σήμερα κιόλας τη λίστα με τα ποσά χωρίς άλλες υπεκφυγές», η οποία θέτει το ακόλουθο ερώτημα στον Κ. Μητσοτάκη: «Θα ζητήσει την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ή θα τον καλύψει, μετακινώντας τον απλά σε άλλη θέση, γιατί ό,τι έκανε ήταν κατ’ εντολή Πρωθυπουργού;».

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα