back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

10ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum: Οικονομία και Κοινωνία – Η επόμενη μέρα

Διαβάστε επίσης

Στην επόμενη ημέρα της οικονομίας και της κοινωνίας είναι αφιερωμένο το 10ο Ετήσιο «Capital Link CSR Forum», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, σε ψηφιακή μορφή, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά.

Στην σχετική ανακοίνωση Τύπου αναφέρεται ότι: «Η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας και η επανεκκίνηση της Οικονομίας κρίνεται ως ζωτικής σημασίας για τη μετάβαση σ’ ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, γεγονός το οποίο θα συμβάλλει ιδιαίτερα σ’ ένα πιο ενεργό μοντέλο συμμετοχής ενδιαφερόμενων φορέων και κοινωνικού συνόλου στην ανάκαμψη της χώρας και την επιστροφή της σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης».

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται μια ευρεία γκάμα θεμάτων όπως: η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα, ο ρόλος, η σημασία και το μέλλον των ελληνικών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες πριν και μετά την κρίση του Covid -19, ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου των Τραπεζών στο νέο περιβάλλον, η ψηφιοποίηση στην υπηρεσία του κράτους και του πολίτη, η ταχεία μετάβαση στον νέο ψηφιακό κόσμο, οι υποδομές, η Ενέργεια, ο κλάδος της Υγείας και των φαρμάκων, οι δυναμική σε βασικούς επιχειρηματικούς κλάδους όπως τρόφιμα-ακίνητα- επενδύσεις – τουρισμός αλλά και ανάπτυξη – οικονομία – κοινωνία.

Οι ομιλητές

Η ψηφιακή μορφή παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής ομιλητών και κοινού από την Ελλάδα και την Αμερική. Εκ μέρους της ελληνικής κυβερνήσεως θα μιλήσουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), κα Άντζελα Γκερέκου, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βιομηχανίας & Εμπορίου, κ. Νίκος Παπαθανάσης ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος καθώς επίσης και ο μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ, πρέσβης Ιωάννης Βράϊλας.

Με την παράλληλη συμμετοχή επιφανών Ελληνο-Αμερικανών επιχειρηματιών: κ. John P. Calamos Sr., Founder, CEO and Global Co-Chief Investment Officer, Calamos Investments κ. John Catsimatides – Chairman & CEO, Red Apple Group κ. Dean Metropoulos – Chairman – Metropoulos & Company Δρ. George Kofinas – Founder & Medical Director of Kofinas Fertility Group & Manhattan Reproductive Surgery Center.

Στο φόρουμ θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη εταιρειών, τραπεζών και οργανισμών, όπως της Alpha Bank, COSMOTE, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Όμιλος Εταιρειών, Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ), Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε. (πρώην ETEAN A.Ε.), Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Επενδύσεων (EBRD), Όμιλος ΕΛΠΕ, ΕΕΔΕ – Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων, Elikonos Capital Partners, Envolve Entrepreneurship, EY, Lambadarios Law Firm, LIBRA GROUP, Machas & Partners Law Firm, McKinsey & Company, Optima bank, POTAMITISVEKRIS, Τράπεζα Πειραιώς.

Εγγραφή – παρακολούθηση

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με επιθυμητή την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής https://forumcsr2020.capitallink.com/en/registration.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://csringreece.gr/forum/2020/ είτε να επικοινωνήσουν με τις κ.κ. Όλγα Μπορνόζη ([email protected]), Βικτώρια Τσουκαλά ([email protected]) και Αθηνά Κοσμαδάκη ([email protected]), είτε τηλεφωνικά στο +30 210 6109 800.

Χορηγός επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα