back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανελλήνιες 2020, ΕΠΑΛ: Κλιμακούμενης δυσκολίας τα θέματα στην ‘Αλγεβρα

Διαβάστε επίσης

Στα Μαθηματικά και πιο συγκεκριμένα στην Άλγεβρα εξετάστηκαν το πρωί της Πέμπτης οι υποψήφιοι των πανελλαδικών που προέρχονται από τα επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ).

Σύμφωνα με τους καθηγητές του Ομίλου Φροντιστηρίων «Διακρότημα», με το οποίο συνεργάζεται και φέτος ο Αθήνα 9.84, τα θέμα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, με ευκολότερο το πρώτο ζήτημα και διαβάθμιση της δυσκολίας έως το τελευταίο, ωστόσο οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν χωρίς πρόβλημα να πετύχουν μια καλή απόδοση και υψηλή βαθμολογία.
Με την Άλγεβρα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ ολοκλήρωσαν την εξέταση των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και το Σάββατο ξεκινούν τα μαθήματα ειδικότητας, με τα εξής: «Στοιχεια Μηχανών», «Ανατομία-Φυσιολογια ΙΙ», «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» και «Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης».

Οι υποψήφιοι από τα ΓΕΛ εξετάζονται την Παρασκευή στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και την Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών). Όσοι εξετάζονται με το παλαιό σύστημα και έχουν επιλέξει τις ανθρωπιστικές σπουδές διαγωνίζονται στα Λατινικά,

 

Ισίδωρος Ρούσσος

 

Δείτε τα θέματα της Άλγεβρας εδώ:

epal-themata-mathimatika

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα