back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη κίνηση αυτήν την ώρα στην άνοδο του Κηφισού από τρεις γέφυρες έως Αχαρνών. 

Σε απόλυτη απομόνωση τίθεται ο Εχίνος με αυστηροποίηση των ήδη ισχύοντων μέτρων για 7 ημέρεςόπως αποφασίστηκε μετά από ολονύκτια συνεδρίαση στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπό τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά . 

Τα έργα και τις δράσεις στους δήμους και στις Περιφέρειες όλης της χώρας στο πλαίσιο του προγράμματος Αντώνης Τρίτσηςύψους 2,5 δισ ευρώ, θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στις 11 το πρωί από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

 

To σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης και το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της περιόδου 2021-2027 στην ατζέντα της αυριανής συνόδου κορυφής της ΕΕ, που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης 

  

Στην Αίγυπτο σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για επαφές σχετικά με την οριοθέτηση θαλασσιων ζωνών στην ανατολική Μεσόγειο

 

Στα μαθηματικά Γενικής Παιδείας εξετάζονται σε λίγη ώρα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Με τραύμα στο μηρό από μαχαίρι νοσηλεύεται ένας 15χρονος στο Νοσοκομείο Γεννηματάμετά από συμπλοκή μαθητών από διαφορετικά σχολεία στην περιοχή του Ζωγράφου.

 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 33χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη χθες για εμπλοκή της στην υπόθεση της αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας. 

 

 ΚΑΙΡΟΣ  

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. 22 βαθμοί αυτήν την ώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.  

 

 

 
 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα