back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Οκτωβρίου οι κληρώσεις για τις διοργανώσεις του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ για την επόμενη σεζόν.

Επίσης η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» μετά από σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.

«Η επιλογή της Ελλάδας από την ΟΥΕΦΑ συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της ΟΥΕΦΑ μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή της Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της OΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όσο για τις φετινές διοργανώσεις, το Final-8 του Τσάμνπιονς Λιγκ θα γίνει στη Λισαβόνα, ενώ εκείνο του Γιουρόπα Λιγκ σε πόλη της Γερμανίας που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Παράλληλα ο τελικός του Super Cup εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη.

Τέλος η κλήρωση της επόμενης φάσης του φετινού Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στις 10 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει από τότε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει σε περίπτωση που αποκλείσει τη Γουλβς.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα