back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γαστρονομικά ραντεβού στη Φωκίωνος και πάλι

Διαβάστε επίσης

Το αγαπημένο γαστρονομικό ραντεβού των Αθηναίων, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, επιστρέφει σε φυσική και ψηφιακή διάσταση.

Pop-up Munchies

Τα δημοφιλή Pop up brunchies του Impact hub Athens στην Αγορά της Κυψέλης επιστρέφουν από το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 με ανανεωμένη διάθεση και νέο όνομα, λέγoνται: Pop-up Munchies. 

Καντίνες & pop up chefs φέρνουν μοναδικά street food πιάτα και cocktails με επιρροές από Ασία, Νότια Αμερική και Ευρώπη σε ένα μοναδικό γαστρονομικό festival, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ. 

Αποστάσεις, take away, delivery και eat in

Τα street λουκούλλεια πιάτα προσφέρονται σε Eat In & Take Away εκδοχές ενώ παράλληλα η Αγορά γίνεται σημείο παραγγελιών- delivery, για όσους θέλουν να απολαύσουν τα Pop up Munchies στο σπίτι τους.
Για πρώτη φορά οι λάτρεις του street food θα μπορέσουν να ανακαλύψουν συνταγές των αγαπημένων τους εξωτικών street food joints απο το σπίτι τους ή από άλλο σημείο της πόλης από το διαδίκτυο παρακολουθώντας το live stream στο κανάλι της Αγοράς και του Impact hub Athens. 

Τα Pop up Munchies θα γίνονται δύο φορές τον μήνα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών σε απόσταση, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Παράλληλες δράσεις

Σε συνεργασία με τον Pepper Radio, το Pop up Munchies «ντύνεται» με μοναδικά tunes από dj’s του Pepper αλλά και καλλιτεχνική διάθεση καθώς επανέρχεται και το δρώμενο Open Mic.

Το Open Mic, η Ανοιχτή Σκηνή της Αγοράς δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να εκφραστεί και καλεί παλιούς, νέοους και επίδοξους μουσικούς, τραγουδιστές, stand up comedians και άλλους performers, να δείξουν το ταλέντο τους σε μια παράσταση μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, ανακοινώνεται ο νικητής της ημέρας με έπαθλο τί άλλο; φαγητό!

Info

Περισσότερα για τη συμμετοχή στο Open Mic εδώ: https://agorakypselis.gr/2020/01/27/open-mic-sessions/ 

Δηλώστε συμμετοχή ως προμηθευτής εδώ.

Pop-Up Munchies
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη
στις 13/6 17.00-23.00

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα